JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Vilniuse linna meistrivõistlused
Vilnius, 09-10.05.2009
 

Nädalavahetusel 9. - 10. mail toimusid Leedus Vilniuse linna meistrivõistlused. Kohal olid ka Järvakandi Ilvese vibukütid. Ilm oli vihmane ja tuuline, kuid see ei takistanud meie sportlasi hästi esinemast.

Meeste plokkvibuklassis saavutas Evert Ressar teise koha. Võistluse algul katsetas ta uut tehnilist parendust, kuid see vajas harjumist. Võistluse edenedes tulemus paranes. Loodame, et ta edaspidi võistlustel uute asjadega enam ei eksperimenteeri.

Plokkvibu naistest oli ülekaalukas võitja Maarika Jäätma. Eelringis oli tal võimalus uuendada 70m Eesti rekordit, kuid kahjuks lendas üks nool valesse kohta.

Sportvibu mehed pingutasid võimete piiril ja vastavalt sellele ka tublid kohad.

Kõige suurema vallutuse korraldasid meie sportvibu naised. Vilniuse naised jäid sportvibu klassis sootuks ilma medaliteta. Eelringides lasi Anneli Preimann hooaja tippmargi 70 meetrilt - 317 silma. Finaalringides pani Anneli samuti oma paremuse maksma. Üllatuse valmistas Piret Luik, kes võitis oma õde Siret Luike. Vastavalt siis teine ja kolmas koht.

Treener Raul Kivilo: "Leedus lastud tulemuste ja kohtadega võib rahule jääda. Kuna majanduslik seis on raske, siis kahjuks ei saa me oma võimeid käia võrdlemas maailmakarika etappidel. Et olla motiveeritud ja pidevas arengus tuleb meil käia vallutusretkedel lähivälismaal."


JVK Ilves



Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster