JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Toomas Kivilo: üks Eesti vibulaskur sõidab Pekingisse kindlasti!  (Postimees)


 
Toomas Kivilo vaagis, millised võimalused on eestlastel Pekingisse jõuda. "Olümpiasõel on väga tihe. Treenerina võin öelda, et meil on põhjust Pekingi olümpiakohta loota, aga võib-olla ka enamat. Tüdrukud lasevad aga kindlasti Londonis. Selle eest võin pea pakule panna. Peking on võib-olla liiga ukse ees," arvas ta.

Raul Kivilo rääkis seepeale, et tema kinnitas juba eelmisel aastal tüdrukutele, et sõidab kindlasti Pekingisse. "Kas ma lähen laskurina või treenerina, see on juba iseküsimus," naeris ainsa Eesti mehena üle 1300 punkti lasknud Kivilo. "Eesti Olümpiakomitee juba küsis mu käest, kas olen sportlane või treener. Euroopas olen mina 34. laskur, minu õpilane aga üheksas – peaks vist ikka treeneritöö valima."

Isa oli pojaga nõus, et Hiina pealinna peaks ta minema. "Raul on kõige kindlam kandidaat Pekingisse sõitma, aga kas tal treeneritöö kõrvalt ka harjutamiseks aega jääb, seda on raske öelda."

Toomas Kivilo
Foto: Artur Sadovski

"Tänavu on tal kindlasti võistluspäevi rohkem olnud kui treeningupäevi. Aga ei maksa unustada, et ta on Eesti paremikus püsinud juba rohkem kui kümme aastat ja käinud kahtedel olümpiamängudel (Atlantas ja Barcelonas – toim). Seega on tal kogemust kindlasti väga palju," lisas Toomas Kivilo. (PM)

 

Maarja Värv

 


Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster