JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Ilvese vibuvõistlus kutsub president Ilvest patrooniks   (SL Õhtuleht)


 

Kuniks hääletussedelid Toomas Hendrik Ilvese nimega Estonias valimisurni langesid, puurisid vibunooled Järvakandis Ilves Cupi märklehti. "Muidugi lisab Ilvese presidendiks valimine meie võistlusele prestiiži!" rõõmustas korraldava klubi Ilves täpsuskütt Raul Kivilo.

Järvakandi Ilves on Eesti praegune liiderklubi ning laupäeva õhtuks olid FITA 1 pikemate distantside järel liidrikohal ka tema sportlased. Naistest juhtis hiljutisel Ateena EMil üheksandaks tulnud Bessi Kasak ja meestest Raul Kivilo ise.

"Ilvesel on teravad silmad ja täpsed liigutused."

Pühapäeval ei lasknud kumbki end kõigutada ja püstitas Eesti hooaja tippmargi. Kasak võitis isikliku tippmargiga 1264 silma, mis kordab Eesti juunioride rekordit, ja Kivilo 1268ga.

Kivilode vibulaskedünastia noorim võsu, tänaseks 35aastane Raul etendab Eestis A ja O rolli. Ta on osalenud kahtedel olümpiamängudel (1992 Barcelonas ja 1996 Atlantas), valdab suuremat jagu rekorditest, käis EMil koondise peatreenerina ja nii edasi. Nüüd selgub, et ka vibuklubi nimi, millest omakorda tulenes võistluse nimi, on tema välja mõeldud.

"Ilveseid liigub Raplamaal üsna palju. Ju mind inspireeris viisteist aastat tagasi nimevalikul see, et ilvesel on teravad silmad ja täpsed liigutused," pakkus Raul.

Pöörates peamise tähelepanu küll võistlemisele, ei lakanud sportlased Tallinnas käivate presidendivalimiste vastu huvi tundmast. Telefoni teel saadi toimuvast teavet ja vahetati kuumal päevateemal muljeid.

"Arnold Rüütli pooldajaid oli ka, aga peamiselt toetati ikka Ilvest. Läti külalised ei saanud suuremat sotti, et Ilves või Rüütel, mis seal vahet on, aga eks nad andsid oma sümpaatia meie klubi külalistena ikka Ilvesele," naeris Kivilo.

Ilvese toetajad tabasid Rüütli jüngritest täpsemalt

Kivilo, muide, kuulub ise Rahvaliitu, aga ei häbenenud tunnistada Ilvese pooldamist. Mis seal häbenedagi, kui kaitsed Ilvese klubi värve...

Igatahes üks on kindel: Ilves Cupil tabasid Ilvese pöidlahoidjate vibunooled märklehte paremini kui Rüütli jüngrite omad.

"Nüüd on nii, et teeme Ilvesele ettepaneku tulla meie kaks korda aastas toimuva võistluse patrooniks," lausus Raul Kivilo.

Et kutse härra presidendile atraktiivsemana paistaks, püüab Bessi Kasak uuel kuul Mehhikos toimuvatelt juunioride MM-võistlustelt Ilves Cupi korraldajaklubile medali tuua.


WILHELM JA WILHELMINA: Tegelikult Raul Kivilo ja Bessi Kasak, võitjad. Nagu Toomas Hendrik Ilveski, keda oodatakse järgmisel aastal Järvakanti aukülaliseks.
Tiina Kõrtsini



 Gunnar Press



Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster