JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Vibuklubi Ilves esindas Eestit  (Nädaline)


Riias olid 18. veebruaril Balti riikide meistrivõistlused juunioridele ja kadettidele. Kohal oli kogu Baltimaade paremik Eestist, Lätist ja Leedust. Eestit esindasid Järvakandi vibuklubi Ilves noored vibulaskjad.

Baltimaade meistriks noormeeste juunioride klassis krooniti Priit Viher, kes võitis finaalis lätlast Valentins Tarasenkot 107:102. Pronksise koha võitles välja Siim Aaver, kes võitis leedulast Tomas Adamaviciust 105:100.

Juunioride neidude klassis sai hõbemedali Anneli Preimann, kes pidi tunnistama lätlase Liga Blumentale paremust 104:94. Neljandaks jäi Piret Luik, kes jäi alla leedukale Evelina Balciunaitele 89:81.

Kadettide poiste arvestuses sai hõbeda Kaspar Minn. Ta kaotas finaalis leedulasele Simonas Jakubauskasele 112:109. Kolmas ja neljas koht tulid ilveslastele. Raigo Luhti ja Robin-Cris Tammiku omavaheline võistlus lõppes esimese napi võiduga 110:109.

Kadettide tüdrukute võidulaskmises tuli hõbedale Anna Šerstjuk, kes pidi finaalis alla vanduma lätlasele Madara Zepale 112:108. Kolmas ja neljas koht olid jällegi Ilvese laskurite päralt - Kaysa Luhtile pronksmedal ja Liis Anni neljas 107:97.

Lõppenud võistlusi võib pidada Järvakandi klubile kordaläinuks.

 

Toomas Kivilo


Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster