JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Vibulaskuritel on ees tähtsad võistlused  (Nädaline)


 

Vibuhooaeg kogub tuure ja üha lähemale tulevad maailmameistrivõistlused Hispaanias täiskasvanutele ja noortele Taanis.

Nendeks võistlusteks on treenitud juba möödunud aasta oktoobrist. Tundub, et treening on olnud noori arendav ja Euroopa GP etapil Nümburgis Tšehhis tulid kohad, mida ei pea häbenema. Noormeeste kadettide klassis saavutas Siim Aaver 20. koha ja täitis ka Euroopa noorte MV kvalifikatsiooni. Neidude seas saavutas Bessi Kasak 22. koha, Piret Luik oli 31. ja Tuuli Kurisoo 32.

Täiskasvanud võistlesid aga Poolas Sopotis GP etapil. Järvakandilasi oli seal kolm.

Naiste klassis võistlev Siret Luik platseerus 45. kohale. Meestest andis enda kõrgest klassist taas kord teada Raul Kivilo, kes saavutas võistlustel 16. koha. Tähelepanuväärne on aga asjaolu, et nii kõrgele pole Eesti vibulaskjate tase välisvõistlustel ulatunud viimase kümne aasta jooksul. Kõrgemale ei lasknud tõusta hilisem pronksmedali omanik, kes lasi 1/8 finaalis Raulist paremini.

Teise mehena võistles juunior Priit Viher, kes saavutas 64. koha. Tunnustada tuleb Viheri head omadust lasta suurvõistlustel isiklikke rekordeid.

Noorlaskurid valmistuvad praegu hoolega Eesti noorte meistrivõistlusteks, mis on 9. juulil Järvakandis. Seal selgub ka lõplik Eesti noortekoondis, kes sõidab EMile Taani. Tänaseks on täitnud kvalifikatsiooninormi Piret Luik, Bessi Kasak, Tuuli Kurisoo, Priit Viher ja Siim Aaver, reaalne võimalus norm täita on ka Anneli Preimannil.

Täiskasvanud aga sõidavad 18. juunil Madriidi MMile. Järvakandi vibuklubi Ilves laskuritest pakivad kohvreid Siret Luik, Eve Kivilo ja Raul Kivilo.

 

Toomas Kivilo

 


Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster