JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Lahkuvast 2004. aastast


 

Häid ettevõtmisi on 2004. aasta jooksul olnud selgelt rohkem, kui lörri läinud plaane. Enamus tegutsejatest on tajunud turvalisust, kaaslaste õlatunnet, headust, vähem on pettunuid.

Küsisin Järvakandi elanikult, mis on tema arvates vibuklubi "Ilves"? Vastus oli selge: "See on see kahekordne maja koolimaja juures, kus lastakse vibu." Ma tean, et nii lihtsalt mõtlevad paljud. Tegelikkuses on asjad palju keerulisemad. Meie klubis on tänuväärne vabatahtlike rühm väga erinevate annetega ning erineva taustaga inimestest. Tegevust ja kaasamõtlemist pakutakse igas eas inimestele. Ennast panustada on võimalik kõigil, kes vähegi soovib. Tööde ja tegemiste lõppu ei ole näha.

Mulle meeldib mõelda kujundlikult. Seetõttu mõtlen sageli klubist kui vankrist. Vankrit veavad vähesed. Paljud istuvad lihtsalt vankri peal ja lasevad ennast vedada. Aga on ka meie ühise tee ääres parastajaid, kes hüüavad: "Teie vanker liigub nii vaevaliselt edasi!" Samas olen ma veendunud, et neid, kes ei saa, ei taha või ei jaksa vankrit vedada on alati ning ka tee ääres parastajad ei saa kunagi otsa. Aga ma tean, et vedajategi hulk, kuigi see kõigub, ei ole kunagi nullis, sest Tema Vibulaskmine veab seda vankrit ikka ja alati. Küsite kuhu? Kas see ongi täna nii tähtis? Oluline on liikuda edasi.

Ole hea, armas klubikaaslane, loe neid mõtteid, mis siia kirjutatud sai, veelkord! Aga nüüd juba kõva häälega, et sõnad ei jõuaks mitte ainult silmadest pähe, vaid ka suu ja kõrvade kaudu südamesse!

Aastast 2004 on saamas ajalugu. Mis ootab meid ees 2005. aastal? Kas ei olene see mitte igaühest meist ja muidugi meist kõigist ühiselt?

Õnne ja jõudu Teile kõigile!

 

Toomas Kivilo

 


Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster