JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
Järvakandi „Suveõhtu FITA“  (Nädaline)

Esmaspäeva ja teisipäeva õhtul lasti Järvakandi vibustaadionil harjutust FITA-1. Hilistele õhtutundidele korraldatud võistluse eesmärk oli lasta harjutus läbi tuulevaikuses, mis on reeglina omane suveõhtutele. Seekord läks aga teisiti kui ootasime. Mõlemal õhtul puhus tugev tuul ja loodetud tulemused jäid laskmata. Siiski parandati naiste klassis hooaja tipptulemust mitmel distantsil ja ka harjutuses FITA-1. Võitjaks osutus Eve Kivilo 1193 silmaga, teine oli Kristel Kuusik 1149 silmaga ja kolmas Keili Tutt 1081 silmaga.

Meeste võit läks ka seekord Raul Kivilole 1222 silmaga, kusjuures võitja polnud sugugi rahul oma tulemusega. Nimelt on Raulil käimas viimane ettevalmistus MM turniiriks New Yorkis, kus tänavu jagatakse olümpiapileteid Ateenasse.Registreerunud on 206 meeslaskurit 68 riigist ja raske on ennustada meie laskuri võimalusi. MMilt pääseb olümpiale 43 sportlast, kusjuures 24 kohta 43st on ette nähtud maailma kaheksale tugevamale viburiigile, kes siis pääsevad võistlema võistkonnaga (3 laskurit võistkonnas). Üksiktegijatel, nagu seda Eestit esindav Raul on, tuleb jõuda 19 tugevama individuaallaskuri hulka, et tagada võimalus osalemiseks olümpiamängudel. Meie esilaskuril seisab ees väga vastutusrikas võistlus ja iga väiksemgi ebaõnnestumine võib kustutada olümpialootused, kuid me usume temasse ja ootame New Yorkist head tulemust.

Suveõhtu FITAl võistlesid ka noorlaskurid 4*30 m laskmises. Poistest saavutas esikoha Mait Mardu 1176 silmaga, teine Siim Aaver 1124 ja kolmas Erik Ennemuist 1065. Tüdrukutest võitis Mari Laidemäe 980 silmaga, teine Piret Luik 954, kolmas Sandra Luht, kõik Järvakandi Ilvese laskurid.

Järgmine vibulaskurite võistlus Järvakandis toimub 26. juulil algusega kell 11.00. See on Eesti noorte meistrivõistlus ja meil jääb soovida noorlaskuritele täpset silma ja medaleid. Ühtlasi on see viimane võimalus täita noorte EMi normi. Tuletan meelde, et tänaseks on olnud EMi norm jõukohane Tarmo Selterile, Siret Luigele ja Anneli Preimannile.

 

Toomas Kivilo


Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster