JÄRVAKANDI VIBUKLUBI "ILVES" 
   Uudised
   Klubi
   Ajalugu
   Kalenderplaan
   Tulemused / saavutused
   Reeglid
   Pildigalerii
   Lingid
   Kontaktandmed
   Tagasiside
   Vibukas
„Järvakandi Kännud“ leidsid omaniku  (Nädaline)

Vibuvõistluse nimetus „Järvakandi Känd“ tuleneb sellest, et nii naiste kui ka meeste võitjad saavad üheks aastaks enda valdusse rändauhinna, milleks on looduslik känd, kuhu erinevate aastate võitjad on lasknud noole, millel peal võitja nimi ja aasta.

Võistlustel lastakse harjutust „olümpiaring“, kus alagruppide võistlejad lasevad kõik omavahel läbi, saades võidu eest 2 punkti, viigi korral 1 punkti ja kaotuse korral 0 punkti. Alagruppide võitjad kohtuvad omavahel veel kord, kusjuures nüüd võidu saavutanu on võistluse võitja. Selleaastasel võistlusel võttis üle mitme aasta võidu Järvakandi oma mees Raul Kivilo väga tasavägises võistluses Raul Kivirannaga. Tulemused olid: esimene Raul Kivilo 99 silmaga, teine Raul Kivirand 97 silmaga ja kolmas Aivo Agu 92 silmaga.

Naiste klassis võitis „Kännu“ Ilvese neiu Siret Luik. Tema üks finaalivastane oli ei keegi muu kui 2002. aasta Eesti meister olümpiaringis Katrin Froš. Finaali tulemused: esimene Siret Luik 81 silmaga, teine Katrin Froš 74 silmaga, kolmas Anneli Preimann 65 silmaga.

Võistlustel osalesid ka plokkvibudest laskjad. Nende paremusjärjestus kujunes järgmiseks: 1. Priit Sohkin, 2. Margus Mardu, 3. Aleksander Kiskonen. Külalised Läti Vabariigist - Riia vibuklubi Amazones esindajad - seekord auhinnasaajate hulka ei pääsenud, aga konkurentsi tihendasid tublisti.
 

 

Toomas Kivilo


Copyright (c) 2001-2024 AC Ilves
Webmaster